Samenhang tussen levensgebieden

Een beperking of kwetsbaarheid kan je niet wegnemen, je verleden kan je niet veranderen.... Maar met de gevolgen van een beperking of je verleden zo leren omgaan dat je kracht op de voorgrond komt te staan, dat is mooi!

Begeleiding, in welke vorm dan ook, betekent dat je hulp nodig hebt bij specifieke problemen. Dat kan voor kortere tijd zijn, waardoor je versterkt wordt in je functioneren en op eigen kracht weer verder kunt. Het kan ook voor langere tijd zijn. In beide gevallen zoek je iemand die je ondersteunt, ook als dat voor een lange tijd noodzakelijk is. Die continuïteit wil ik je bieden.

Op maat, dat betekent oprechte interesse in je verhaal en wat jij ervaart als de hulpvraag. We nemen de tijd voor een goede kennismaking. We gaan samen overzicht creëren over knelpunten en kijken naar alle aspecten van je leefwereld. Zowel thuis als werk of school. Je talenten tellen mee en we gaan zoeken naar nieuwe mogelijkheden.

Specialismen in mijn begeleiding kunnen voor jou een voordeel zijn. Bijvoorbeeld autisme, ADD/ADHD, huiselijk geweld, of schuldproblemen. Bij onze kennismaking ontdekken we samen of er een ‘klik’ is. Vertrouwen is de basis om samen op te trekken in jouw Levensloop!

Ouders, partners, leraren of werkgevers: ook zij zoeken begeleiding voor degenen die onder hun verantwoording vallen. Een goed samenspel vind ik vanzelfsprekend en zelfs een deel van de oplossing. Maar de hulpvrager zelf blijft altijd centraal staan.