Reviews

Hoe heb je mijn coaching/begeleiding ervaren?
Wil je hieronder je reactie geven?

Jouw reactie (Kies beoordeling):

Wordt niet getoond
Wordt wel getoond

Lisanne schreef 17 feb om 14:49u:

Begeleiding bij passend onderwijs

Esther begeleidt onze tienerdochter. Wij hebben contact met haar gezocht toen onze dochter vast liep op school en we er zelf niet met school meer uitkwamen. Esther heeft ervoor gezorgd dat de school meer begrip kreeg voor de aanpassingen die nodig waren en dat deze aanpassingen doorgevoerd werden. Met mijn dochter gaat het nu redelijk goed op school. Onze dochter kan nog steeds bij Esther terecht. Esther begrijpt wat het is om autisme te hebben, ze heeft hier prive ook mee te maken. Dat maakt het zo fijn om met Esther te praten.

Herma Rouwenhorst schreef 23/11/18 om 09:38u:

uitgebreide zorg op diverse vlakken

Bijna 2 jaar geleden maakte ik kennis met Esther toen zij mij aanbevolen was via Zuid doet samen. Ik zocht toen iemand die mij kon helpen met diverse aanvragen voor WMO en PGB-zvw. Haar kennis en doorzettingsvermogen hierin bleek al snel uit diverse resultaten. Ook mijn woning werd toegankelijker voor mij. Toen dit proces klaar was, heb ik een afspraak gemaakt bij het UMC Utrecht voor een onderzoek naar autisme. Als vrouw van toen 52 wilde ik graag weten of ik net als mijn zoons een vorm van autisme had en dat bleek inderdaad het geval, ik heb het syndroom van Asperger. Daarop ben ik samen met Esther op zoek gegaan naar manieren waarop ik vastliep en de mogelijkheden om vorm te geven aan de problemen en oplossingen. Helaas bleek toch ook dat er nog psychische problemen uit mijn verleden een rol spelen en hiervoor ben ik onder behandeling bij een psycholoog. Esther speelt hierin de rol van het luisteren naar dagelijkse zaken waar ik tegenaan loop en we zoeken samen naar oplossingen.

Een ADHD er. schreef 21/03/18 om 15:10u:

Hoe kom je verder? Gewoon door Esther te bellen.

Vanwege mijn ADHD zat ik vast in bepaalde privé situaties. Esther heeft mij de juiste richting gestuurd zodat ik weer geestelijk en lichamelijk verder kan.

Esther bedankt daarvoor.

Ruben Boas Berg schreef 31/01/18 om 12:41u:

Dit Is DE ALLER BESTE WEBSITE EVER CREATED

hoi iedereen die dit leest, dit is de aller beste website ever

L en R schreef 18/01/18 om 22:27u:

Compleet en pro-actief

Esther is een coach die out-of-the-box denkt. Heerlijk, want zo komt zij aan oplossingen waar we zelf niet aan denken. Top!!! Daarnaast kijkt zij naar privé én werk, en wat we nodig hebben. Dank je wel!!!

Madelon Blok schreef 17/01/18 om 16:37u:

De beste

Ik ken Esther nu een paar jaar ze is mijn levensloop coach zonder haar hulp had ik en mijn ouders het de laatste paar jaar niet gered ze heeft mij alle hulp gegeven die ik nodig dank zij haar sta ik er nu goed voor met alles

Hendrina Blok schreef 17/01/18 om 15:48u:

onze redder in nood

Ongeveer ik denk 2 jaar geleden kwam Esther voor onze dochter
in ons leven zij heeft er mede voor gezorgd dat onder haar begeleiding veel
veranderd is in haar maar ook ons leven je kwam via de psycholoog bij onze
dochter in het begin ging het wat moeizaam maar toen ze jou vertrouwde en merkte dat je haar na 2 keer niet in de steek lied ,begon alles goed te draaien en na een jaar ging je ff in de slaap stand en toen onze dochter een huisje kreeg
heeft ze jou weer gebeld en was je er weer voor haar maar ook voor ons wat wij
als erg fijn vonden nu zijn we 6 weken verder en heeft ze alles op de rit .en ga
jij weer op de achter grond Esther erg bedankt voor de goeie adviezen en tips
wij als ouders zijnde hebben er super veel van geleerd ,en konden ook ouder
zijn en niet alleen mantelzorger hoop dat je nog veel cliënten mag begeleiden
je bent voor ons in ieder geval een TOPPER',